Bij onze judovereniging hebben de judoka's de mogelijkheid om mee te doen aan meerdere soorten wedstrijden. Hieronder worden er een aantal opgenoemd.

Judocompetitie van het Oosten

Judocompetitie van het Oosten organiseert maandelijks een judowedstrijddag om recreatieve judoka's kennis te laten maken met wedstrijdjudo. De opzet is dat judoka's door het winnen en verliezen van wedstrijden punten verzamelen. Bij iedere 100 punten verdient de judoka een attentie. Het maximum aantal punten dat behaald kan worden is 600 punten.

Deelnemers zullen door deze competitie beter worden in wedstrijdjudo. De judoka wordt enthousiast van wedstrijdjudo en krijgt ook zelfvertrouwen van het judoën van wedstrijdjes. De judoka leert namelijk om te gaan met winst en verlies. Ook traint de judoka met de competitie zijn doorzettingsvermogen, omdat het totaal aantal van 600 door heel veel wedstrijdjes bij elkaar verzameld kan worden. Met plezier, toewijding en doorzettingsvermogen krijgen alle judoka's kans om dit streefaantal te behalen. Dit zal worden beloond met een prachtig origineel certificaat en een niet te missen judo-embleem.

De wedstrijdjes worden zo kleinschalig mogelijk aangeboden. Judoka's gaan elkaar namelijk ontmoeten op de eigen trainingslocaties. De deelnemers krijgen een klein trainingslesje vooraf. Daarbij streeft de organisatie erna om de competitieblokken circa anderhalf uur te laten duren, zodat judoka's en ouders in vergelijking met de grote judotoernooien niet lang hoeven te wachten.

Kijk voor meer informatie op jcvanhetoosten.nl

Opstaptoernooi

De opstaptoernooien worden georganiseerd door de Judo Bond Nederland en zijn bedoeld voor jonge judoka’s die graag kennis willen maken met wedstrijd-judo.

Al deze toernooien worden gehouden in Markelo in Sporthal de Haverkamp.

De indeling wordt gemaakt op leeftijd, gewicht, kleur band en je ervaring.

Opgave voor deze toernooien: mailen naar wedstrijdsecretariaat@jvthag.nl

Vermelden:

Voor- en achternaam / trainingslocatie / m,v / geb. jaar / gewicht / kleur band / jbn nr / emailadres

€ 6,00 overmaken op rekening NL98RABO0122652851 ovv. kind en datum opstaptoernooi.